De 5 biologische natuurwetten helpen je te vertrouwen op je lichaam

“Ik heb heel wat paden bewandeld op weg naar genezing. Vaak ingegeven door angst gevoed door de buitenwereld. Nu ik de weg naar binnen heb gevonden ervaar ik rust. Ik eet weer waar ik zin in heb,  wandel door de natuur en laadt mezelf op in de  zon. Het kan zo simpel zijn. En het kost me niets. Als je je dan bedenkt hoeveel geld ik gespendeerd heb aan supplementen en alternatieve therapieën…. .”

 

 

Alles is communicatie aan jou en als je leert kijken en luisteren en je niet meer verzet tegen dat wat zich aandient in jou leven , dan pas wordt het leven boeiend en kan alles verassend anders gaan.

Dit vraagt moed om naar je eigen binnenwereld te kijken. Het betekent stoppen met wijzen naar de ander en eigenaar zijn van jouw gevoelens. Je ervaart de wereld namelijk niet zoals jij denkt dat de wereld is, maar zoals jij zelf bent. Dit kan soms best confronterend zijn. Het goede nieuws is echter dat de sleutel tot verandering óók in jou ligt! Daarin ligt jouw vrijheid en jouw kracht.

Wat ik nu graag doe: Jou op een heldere, simpele en directe manier begeleiden naar meer bewustzijn. Om je te helpen wakker te worden uit gewoontepatronen en overtuigingen die je niet langer meer dienen.

Ik zal je helpen met het vertalen van je binnenwereld middels je emoties en je daarbij leren om steeds beter naar jezelf te luisteren. Ik zal je niet vertellen wat je moet doen, maar je wordt zelfredzaam op je eigen pad van gezondheid en geluk.