Wil je innerlijke rust ervaren?

Heb je het gevoel dat je steeds maar weer in dezelfde routine verzandt?

Wil je zorgen voor jezelf weer prioriteit maken in je leven?

Heb je een pittige diagnose gekregen en ben je geïnteresseerd in de biologische natuurwetten?

Ben je bekend met de biologische natuurwetten en zoek je steun bij het opsporen en loslaten van je emotionele conflict(en)?

Voel je je slachtoffer van emoties zoals angst, paniek, schuld, schaamte, verdriet….en wil je weer het heft in eigen handen?

Ben je klaar met therapieën en praten over vroeger….

Mariëlle Wetterhahn coaching voor innerlijke rust

Alles is communicatie aan jou en als je leert kijken en luisteren en je niet meer verzet tegen dat wat zich aandient in jou leven, dan pas wordt het leven boeiend en kan alles verrassend anders gaan.

Dit vraagt moed om naar je eigen binnenwereld te kijken. Het betekent stoppen met wijzen naar de ander en eigenaar zijn van jouw gevoelens. Je ervaart de wereld namelijk niet zoals jij denkt dat de wereld is, maar zoals jij zelf bent. Dit kan soms best confronterend zijn. Het goede nieuws is echter dat de sleutel tot verandering óók in jou ligt! Daarin ligt jouw vrijheid en jouw kracht.

Wat ik nu graag doe: Jou op een heldere, simpele en directe manier begeleiden naar meer bewustzijn. Om je te helpen wakker te worden uit gewoontepatronen en overtuigingen die je niet langer meer dienen.

Ik vertaal als het ware jouw binnenwereld middels jouw emoties. Jouw binnenwereld geeft aan wat jij nodig hebt. Het zelfhelende vermogen van jouw systeem kan zijn werk doen. Want jouw systeem zal altijd zijn best doen om ofwel balans te hervinden of om je te bewegen richting ontwikkeling.

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen, bel of mail me dan voor een afspraak.

info@mariellewetterhahn.nl

06 151 81 777

/Mariëlle Wetterhahn