Kamp je met problemen die te maken hebben met inbreuken op je eigenwaarde?

Ben jij een empaat en wil je jouw empathische eigenschappen op een positieve manier inzetten?

Ben je hoog gevoelig en heb je moeite om grenzen te stellen?

Ben je een of meerdere keren in een burnout terecht gekomen?

Wil je thema' s als  jezelf uitspreken, jezelf respecteren en van jezelf houden weer prioriteit maken in je leven?

Heb je een pittige diagnose gekregen en ben je geïnteresseerd in de Germaanse geneeskunde?

Loop je vast in steeds maar weer herhalende patronen?

 

Mariëlle Wetterhahn coaching voor innerlijke rust

Voor vrouwen die voelen dat er meer is dan zorgen voor anderen...Vrouwen die graag meer balans in hun lichaam en hun leven willen ervaren. Vrouwen die meer uit hun leven willen halen dan ze nu doen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven, als je dat werkelijk beseft maakt dat een enorme kracht in je wakker. Jij bent degene die het heft terug in eigen handen moet nemen en zelf weer achter het stuur moet gaan staan. Iedere keer weer opnieuw.

Wat ik doe? Ik zal je aanmoedigen om je leven in elk opzicht onder de loep te gaan nemen. En je de vraag stellen: Doe je dit in overeenstemming met wat je werkelijk wilt of doe je dit in overeenstemming met jouw omgeving omdat dit van je wordt verwacht. Gaat het om jou welzijn ? Word je hier echt blij van? Maakt het jou gelukkig of doe je het omdat je op zoek bent naar bevestiging uit je omgeving omdat je de bevestiging nog niet in jezelf vind. Daar dien je het te zoeken en daar zal ik je naar toe leiden.

Het klinkt allemaal zo eenvoudig maar als je een bepaalde gevoeligheid hebt en met je voelsprieten gericht op de buitenwereld dan kan zelfzorg een behoorlijke klus zijn.  Ik zal je stimuleren om jezelf serieus te nemen en niet meer te gaan sjoemelen, uitstel gedrag te vertonen, comprisen te maken...Zodra je werkelijk beseft dat alleen jij iets van je leven kunt maken, als je dat werkelijk tot je laat doordringen....dan wacht je niet meer langer en ga je voelen hoe iets voor jou voelt...en voelt het niet goed...waar voelt het niet goed...met wie of wat voelt het niet goed en wat kan ik daaraan doen...

Herkenbaar?

 

 

 

info@mariellewetterhahn.nl

06 151 81 777

/Mariëlle Wetterhahn