Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten en ervaar de liefde van de grote stilte die je bent

Jouw emoties zijn richtingaanwijzers

Voel je je gekooid door al het gedoe in je leven? Niet in jouw buitenwereld, maar in je binnenwereld is het te doen. Jij bent de kapitein van jouw leven, dus jij staat aan het roer. Tijd voor een nieuwe koers die klopt voor jou. Jouw emoties zijn de richtingaanwijzers naar je ware zelf. En ik help je navigeren

Luister naar je emoties, ze hebben een boodschap voor je

Wanneer je niet in contact staat met jezelf uit zich dat in allerlei gedragspatronen, ontstaan uit afweermechanismen. Uit je slof schieten tegen je kinderen, verkrampen als je een vermeende afwijzing ervaart, nét iets te vaak dat glas wijn of die zak chips om je snel beter te voelen. Alles om de negatieve emoties die eronder borrelen maar te dempen. Maar juist díe emoties hebben je iets te vertellen, dus luister naar ze!

Wil je hiermee aan het werk? Ik help je te leren luisteren. En bied je een uitweg uit die gevangenis van onzekerheid, angst, twijfel, weinig eigenwaarde, verdriet of frustratie. Zo leer je inzien dat jouw emoties een functie hebben. Door ze te begrijpen kun je groeien, vanuit innerlijke verbinding en balans.

Hoi, ik ben Mariëlle Wetterhahn

Ik combineer 10+ jaar kennis en ervaring als diëtiste en emotiecoach. Het leven heeft mij voor uitdagingen geplaatst die me sterker en zachter maakten. Die levenservaring, mijn studies en innerlijke werk zorgen ervoor dat ik veel in huis heb om mensen te helpen. Mensen zijn de mooiste puzzels die er bestaan. En laat ik nou dol zijn op puzzels oplossen.

Mijn technieken

Goed nieuws: de oplossing voor jouw innerlijke puzzel zat altijd al in jou! Met deze technieken help ik jou terug op het pad naar jezelf.

Emotiecoaching

Leef jij een leven dat afgestemd is op wie jij bent en wat je wilt? Ik leer je luisteren naar je emoties, zodat zij je wegwijzer worden. Vind het pad naar hoe het echt met je gaat, je diepste zelf, en jouw hartsverlangen. Zo neem je weer het heft in eigen handen.

De Biologische Natuurwetten

Je lichaam is iedere dag voor jou aan het werk. Dan verdient het wel dat je naar haar luistert, toch? De Biologische Natuurwetten leren je de boodschap van je lichaam aan jou te interpreteren. Zo ervaar je beter herstel, meer rust en bewustwording. 

I AM

Je nooit écht goed voelen? Dat hoeft niet. Door de focus te verleggen naar jezelf kom je weer in contact met jouw essentie, jouw Ware Zelf. En die was altijd al heel en compleet. IK BEN. Zo simpel kan het zijn. Met de kracht van het gesproken woord word je weer trouw aan jezelf. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jouw (eigen)waarde zit in wie je bent, niet in wat je doet. Vanuit die liefdevolle basis kom je weer in contact met jezelf. En met je ware pad. Kom hier vrijblijvend met mij in contact. Samen kijken we wat ik voor jou kan betekenen.