Je wil je eigenwaarde kunnen vinden in jouw Zijn en niet in wat je doet

Je wil je ware grootte in kunnen nemen t.o. dominante personen

Je wil zelfliefde weer prioriteit maken in je leven

Je bent geïnteresseerd in een nieuwe perceptie van ziekte

Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven, als je dat werkelijk beseft maakt dat een enorme kracht in je vrij. Jij bent degene die het heft terug in eigen handen moet nemen en zelf weer achter het stuur mag gaan staan.

Ik zal je aanmoedigen om je leven in elk opzicht onder de loep te gaan nemen. En je de vraag stellen: Doe je dit in overeenstemming met wat je werkelijk wilt of doe je dit in overeenstemming met jouw omgeving omdat dit van je wordt verwacht. Maakt het jou gelukkig of doe je het omdat je op zoek bent naar bevestiging uit je omgeving omdat je de bevestiging nog niet in jezelf vind. Daar dien je het te zoeken en daar zal ik je naar toe leiden.

Het klinkt allemaal zo eenvoudig maar als je een bepaalde gevoeligheid hebt en met je voelsprieten gericht op de buitenwereld dan kan zelfzorg een behoorlijke klus zijn.  Ik zal je stimuleren om jezelf serieus te nemen en niet meer te gaan sjoemelen, uitstel gedrag te vertonen, comprissen te maken…Zodra je werkelijk beseft dat alleen jij iets van je leven kunt maken, als je dat werkelijk tot je laat doordringen….dan wacht je niet meer langer en pak je jezelf sneller bij de lurven…..

Herkenbaar?