Over mij

Het leven heeft mij voor verschillende uitdagingen geplaatst. Door bereid te zijn alles aan te kijken en te doorvoelen ben ik geworden wie ik nu ben.

Na een jarenlange zoektocht naar genezing van kanker en allerlei andere ”problemen” waarvan ik vond dat ik daar vanaf moest, vond ik uiteindelijk rust door kennis over de 5 bio-logische natuurwetten. Deze wetten geven een radicaal andere visie op ziektes en gezondheid en leren je op je lichaam te vertrouwen. 

Ik leer nog steeds, maar ik ervaar nu innerlijke rust doordat ik meer en meer mijn overdreven focus op mijn ikje, de bekende ego kramp, leer doorzien. Dit resulteert in meer ontspanning, waardoor het leven meer vorm kan krijgen zoals het is bedoelt en kan ik keuzes maken die kloppen bij mij.

Bewustwording

Als kind al vroeg ik me verwonderd af waar ik me eigenlijk bevond en waar deze aardbol zich ergens bevond…? In het heelal… en waarin bevond zich het heelal? Ik kon geen einde ontdekken….wat als alles oneindig is? En wie heeft deze wereld gemaakt…..het duizelde en het fascineerde me. Deze fascinatie en de vele uitdagingen die ik in mijn leven ervaren heb waren de sturende kracht voor mijn persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Vertrouw op je lichaam

In 2014 werd ik met kanker geconfronteerd. Nu kan ik zien dat ik de kanker  nodig  heb gehad om in een wat rustigere fase van mijn leven te komen om meer tijd en aandacht op mezelf te vestigen, beter voor mezelf te gaan zorgen. Want dit was royaal onvoldoende aanwezig in mijn leven.

Ik hoorde over de 5 bio-logische natuurwetten en alles wat ik al dacht en diep van binnen wist werd bevestigd. De 5 bio-logische natuurwetten leren ons dat ons lichaam juist heel intelligent is en oplossingsgericht. Het doet niet zomaar wat, het weet precies hoe het ons het beste in leven kan houden. Wij zijn een stukje natuur en in de natuur gelden wetmatigheden. Deze kennis resoneerde enorm in mij en gaven mij een radicaal andere kijk op ziekte.

Eindelijk kon ik me meer ontspannen na jaren met kanker te zijn belast. Eindelijk durfde ik te kijken naar wat mijn lichaam mij eigenlijk liet zien. De bio-logische natuurwetten leggen op zeer gedetailleerde wijze het verband tussen de emotionele beleving van een gebeurtenis en hoe het lichaam hierop reageert. Ik ben me toen ook meer gaan verdiepen in emoties en ben de opleiding tot EmotieCoach bij Vera Helleman gaan volgen. 

Langzaam aan veranderde er dingen in mij. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn lichaam en in mijzelf en ik begreep steeds beter dat mijn leven liep zoals het is gelopen.

Toch merkte ik dat ondanks dat alles , dat er  bepaalde patronen waren waar ik in bleef hangen, zo ’n groef, waar ik maar moeilijk uit kon komen, eerlijk gezegd had ik nauwelijks door dat ik erin zat. Dat waren niet de heftige gevoelens , maar juist de wat onzichtbare, die me bijna niet opvielen als een patroon waar ik in zat omdat ze zo gewoon en vertrouwd voor me waren geworden.

Ik zag het boek IAM woorden met helende kracht liggen en ik werd er naar toe getrokken.  ‘I AM’ betekent gewoon ‘IK BEN’. Het verwijst naar niets meer of minder dan naar je Ware Zelf.  Alles wat je wenst voor jezelf in jouw Leven, voel je wanneer je je leert focussen op jouw I AM, jouw Ware Zelf. Ik leer er over hoe het bewustzijn werkt en welke Spirituele Wetten er zijn en ik ervaar steeds vaker innerlijke rust in mijn leven doordat ik meer en meer mijn focus op mijn ikje, de bekende ego kramp, leer doorzien.

Wat ik nu graag doe: Jou helpen contact te maken met jeZelf zodat jij jouw eigenwaarde kunt vinden in jouw Zijn en niet in wat je doet. Dat zal je nieuwe basis worden van waaruit je mag gaan leven.